Als organisator van een event wil je absoluut dat het een onvergetelijke ervaring wordt, of het nu een festival, familiedag of opendeurdag is. Welke opties heb je dan om jouw event op te laten vallen bij de bezoekers? Heb je al eens overwogen om buitengewone acts en spectaculaire artiesten in te zetten?

Joeps entertaint is al meer dan 10 jaar specialist en kan je hier zeker en vast in ondersteunen. Hier alvast enkele tips:

1: Hoogte en motion

Kies voor hoogte. Het speelt zich namelijk af boven de hoofden van het publiek waardoor iedereen het zal zien. Door de hoogte in te gaan, krijgt de act er ook een zekere spektakelfactor bij. Daarnaast is beweging een belangrijk element om de aandacht te trekken.

2: Uniek:

Laat je niet afschrikken om iets ongezien te doen. Kies een animatieconcept dat uniek is of creëer gewoon iets helemaal nieuw.

3: Branding

Na het kiezen van de perfecte animatie of act, wil je hiermee natuurlijk geassocieerd worden. Kies daarom voor de optie om je entertainment te personaliseren zodat de boodschap die jij wil brengen centraal staat!

4: Beleef de animatie

We leggen graag een connectie met onze toeschouwers. Dat is essentieel om te verzekeren dat het event achteraf blijft hangen. Geef daarom je bezoekers een rol op je event of zorg voor voldoende interactie. Hierdoor voelen ze zich meteen in een andere wereld en wordt je event echt ‘beleefd’.

5: Professioneel bedrijf

Élk event is belangrijk. Daarom moet je ook een betrouwbare partner kiezen die van aanpakken weet, ervoor zorgt dat alles veilig verloopt en de klant optimaal van je evenement kan genieten. Een professioneel bedrijf dat alles tot in de puntjes verzorgt, is dus geen overbodige luxe.

Joeps denkt, werkt uit en creëert herinneringen voor de bezoekers. Herinneringen koester je namelijk langer dan een materieel cadeau.