+32 498 64 73 51 info@joeps.be Budingenweg 8 - 3440 Zoutleeuw

Cases

Openingsfeest CEBEO Blandain

Cebeo

Om zijn voortdurende expansie te ondersteunen, onthulde Cebeo, de dominante speler in de wereld van elektrodistributie, in Doornik zijn gloednieuwe nationale distributiecentrum. Met een opmerkelijk prijskaartje van 85 miljoen euro, vertegenwoordigt dit de meest substantiële investering ooit door het bedrijf gedaan in België, leidend tot de totstandkoming van een geavanceerd, technologisch hoogstaand en buitengewoon duurzaam pand. Dit project vereiste jaren van doordachte voorbereiding, maar het eindresultaat is werkelijk opzienbarend. Zowel qua doeltreffendheid als milieubewustzijn dient het nieuwe distributiecentrum als een paradigma van vooruitstrevendheid.

Event animatie

Tijdens het openingsfeest verzorgde Joeps de evenementanimatie voor het VIP-event, waarbij we vertrokken vanuit het logo, vormgeving en kleuren palet van het bedrijf. Dit om een passend en bruisend concept te creëren dat diende als een stijlvolle verwelkoming! Onze champagne-dames trakteerden de bezoekers onmiddellijk op hun eerste glas bubbels, waardoor de avond een feestelijke start kende.

Voor de familiedag gooide we het roer om en bedachten we mee met onze partner een kleurrijk feest. De retro kermisattracties werden aangevuld met een buitengewone groep circusartiesten die al hun kunnen tentoonstelde. Onze marchingband bracht muziek voor zowel jong als oud, en kleurde dit openingsfeest. Daarnaast zorgden we voor de nodige interactie met diverse kinderanimaties. Het resultaat was één groot feest waar iedereen het nieuwe distributiecentrum kon verkennen en genieten van alle feestelijkheden die er waren te beleven!

Concept, styling en casting door Joeps

Klant:  Fast Forward Events