+32 498 64 73 51 info@joeps.be Budingenweg 8 - 3440 Zoutleeuw

Cases

Steel Force | Event animatie

Kosmische dimensie van Steel Force

Stap binnen in de kosmische dimensie van Steel Force, waar de harmonie tussen kracht en elegantie een spectaculair schouwspel vormt! In opdracht van Adament Events hebben we een intergalactische showcase gecreëerd die de zwaartekracht tart.

Onze gasten werden verwelkomd door een kosmisch duo, meesters in het buigen van staal met ongeëvenaarde vaardigheid. Dit markeerde het begin van een avond vol prachtige momenten. Van op maat gemaakte kostuums die perfect aansloten bij de uitstraling van het geheel tot buitenaardse make-up die een vleugje mystiek toevoegde. Onze eventanimatie was niet alleen een visueel festijn maar ook een totaalervaring die de zintuigen prikkelde.

Totaal ervaring

De animatie op het evenement was tot in de puntjes verzorgd, waarbij ons kosmisch duo niet alleen de kracht van staal demonstreerde, maar ook de gasten trakteerde op buitenaardse lekkernijen die de smaakpapillen veroverden. Elk moment was doordrenkt met de unieke sfeer van het evenement, met op maat gemaakte kostuums die een visueel hoogtepunt vormden en buitenaardse make-up die de grenzen van creativiteit opzocht.

De reacties waren geweldig, met een stroom van selfies en bewonderende blikken. Onze animatie heeft een blijvende indruk achtergelaten in de herinneringen van de gasten. Steel Force, in samenwerking met Adament Events, heeft opnieuw bewezen dat grensverleggende creativiteit en vakkundigheid de sleutel zijn tot het creëren van een onvergetelijke merkbeleving.

Concept, Styling en Casting door Joeps

Klant: Adament Events