+32 498 64 73 51 info@joeps.be Budingenweg 8 - 3440 Zoutleeuw

Cases

Vuur artiesten | Verwelkoming

Vurige verwelkoming voor LeasePlan

In opdracht van Eventmasters hebben we voor LeasePlan een krachtige welkomstshow gepresenteerd, waarbij 300 genodigden werden getrakteerd op een boeiend schouwspel.

Verwelkoming

De avond opende met een helder en hartelijk welkom, ondersteund door vuurartiesten die de vaardigheid bezitten om vuur te manipuleren en te vormen tot wonderlijke figuren. Dit visuele spektakel, uitgevoerd door talentvolle vuurartiesten.

Tailor made

Om het geheel te completer te maken, ontwerpte een kostuum en zetten onze make-up artieste aan het werk om de vuurartiesten een unieke uitstraling te geven. Deze subtiele maar effectieve toevoeging onderstreepte niet alleen de technische bekwaamheid van de performers, maar verhoogde ook het visuele aspect van de show.

Deze welkomstshow was niet alleen een visueel spektakel, maar ook een treffende weergave van de innovatieve geest van LeasePlan. Het vermogen om passie te transformeren tot kunst weerspiegelt de flexibiliteit en op maat gemaakte oplossingen die LeasePlan haar klanten biedt.

In samenwerking met Eventmasters hebben we een onvergetelijke ervaring gecreëerd, waarbij de focus lag op het presenteren van vuur, maatwerk en samenwerking. Het doel was niet alleen om warmte te brengen, maar ook om een blijvende indruk achter te laten op de aanwezigen.

Concept, Styling en Casting door Joeps

Klant: Event Master