+32 498 64 73 51 info@joeps.be Budingenweg 8 - 3440 Zoutleeuw

Cases

Bedrijfsentertainment op het event van ALD Automotive & LeasePlan ✨

Bedrijfsentertainment en animatie op maat: creëer onvergetelijke ervaringen!

Wanneer we de kans krijgen om onze creativiteit te tonen en het vertrouwen van onze klanten te krijgen, kunnen we samen onvergetelijke ervaringen creëren! Dat bewezen we recent tijdens het betoverende event voor de 450 werknemers van ALD Automotive België en LeasePlan, ter ere van hun fusie.

Bedrijfsentertainment: Een betoverende avond vol verbinding en magie

De gasten werden ondergedompeld in een magische sfeer met tal van mogelijkheden om elkaar te leren kennen, te ontspannen en te genieten. Heerlijke catering, een swingende DJ en een magische verwelkoming door Joeps zorgden voor een betoverende start van de avond. Joeps unieke acts waandem de gasten meteen in een sprookjesachtige wereld. Onze kostuums waren perfect afgestemd op de look and feel van het event, en onze lakeien zorgden voor een vlotte overgang tussen de verschillende onderdelen.

Een spectaculaire finale

Een adembenemende aerial act vormde de kers op de taart van deze onvergetelijke avond. De verbluffende acrobatiek en sierlijke bewegingen van de artiesten lieten de gasten met open mond achter.

Bedankt aan Event Masters voor de organisatie en het vertrouwen!

Ook uw event tot een succes maken?

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, teambuilding event, productpresentatie of een ander evenement, Joeps creëert graag een unieke en onvergetelijke beleving voor uw gasten. We werken nauw met u samen om uw wensen en doelstellingen te vertalen naar een perfect op maat gemaakt event.

Neem gerust contact met ons op! We denken graag met u mee en creëren een onvergetelijke beleving voor uw gasten.