Ballonnen doen het altijd goed op evenementen. Ze maken snel een ruimte feestelijker en dat draagt meteen bij tot de look and feel van je event. Ballonnen kunnen verschillende unieke stijlen aan en beperken zich zeker niet tot de traditionele kinderfeestjes of communies. Tegenwoordig kom je veel stijlvolle balloncreaties tegen in de B2B omgeving. Daarnaast zijn de ballonnen die wij gebruiken ook 100% biologisch afbreekbaar.

Trend 1: Organische ballondecoratie

Een organic ballondecoratie is momenteel dé trend op het gebied van ballonnen! Hierbij worden er ballonnen in verschillende formaten gebruikt binnen een gekozen kleurenpallet. De ballonnen worden tot een mooie compositie gevormd die een natural uitstraling geeft. Het design wordt vaak op maat van het event samengesteld en aangepast aan de beschikbare ruimte. Met deze techniek kan je niet alleen een sprookjesachtige sfeer creëren, maar …

Daarnaast kunnen er ook andere materialen in de designs worden verwerkt, zoals bloemen, bladeren, takken, veren etc., die een premium uitstraling geven. Kortom, of het nu de opening van een winkel is of een luxueus feest, een organic decoratie zal sowieso de show stelen!

Trend 2: Ballonnenkostuums

Ballonnen worden altijd met feest geassocieerd en onze balloongiants zijn daar zeker onderdeel van. Bij het zien krijg je meteen een onvervalst wow-gevoel want de figuren vallen op door hun grote formaat. Ga samen op de foto, maak er een dansje mee of knuffel deze leuke mascottes.

Alle sculpturen worden op maat gemaakt en samengesteld zodat ze het beste bij uw event passen. We zetten een enthousiaste acteur in het kostuum en één van onze ballonartiesten blijft erbij. Gaat er iets stuk? Dan is dat binnen de 5 minuten weer gemaakt. Achteraf mag je dit kostuum gewoon bijhouden als aandenken.

Trend 3: Balloon sculpture

We kunnen het niet ontkennen: we leven in een digitale wereld. Tegenwoordig delen we massaal foto’s met elkaar en vertellen we verhalen met beelden. Wil je een eyecatcher op je event die meteen indruk maakt op de bezoekers en misschien zelfs insta-famous wordt? Dan is een unieke ballonsculptuur een uitstekende keuze! Daarnaast hebben ballonnen een magische aantrekkingskracht voor mensen en bezorgen ze instant happiness. Het ontwerp wordt op maat van uw event gemaakt, volledig naar uw keuze.