+32 498 64 73 51 info@joeps.be Budingenweg 8 - 3440 Zoutleeuw

Workshops

Workshop zeepbellen blazen

In deze workshop kiezen we letterlijk het ruime sop. Je leert zeepbellen blazen van absurde omvang en in allerlei vormen. We leren de ideale technieken en je maakt kennis met heel uiteenlopende bellenblaasapparatuur. Plezier verzekerd!

Technische info

  • Deze workshop kan zowel aan kinderen als volwassenen gegeven worden.

Workshop ballonplooien

Wat je zelf doet, doe je meestal beter!

Onder dit motto gaan we aan de slag met enkele honderden ballonnen. We leren enkele basistechnieken om de mooiste en misschien ook wel de grootste ballonnenfiguren te maken. Wij zorgen voor het nodige materiaal om dit alles tot een goed einde te brengen.

Technische info

  • Deze workshop kan zowel aan kinderen als volwassenen gegeven worden.
  • Doelgroep: + 9 jaar – ook speciale versie voor volwassenen

Workshop marsepein

Kinderen leren op hun eigen speelse manier en op hun eigen tempo een mooi elegant muisje te maken. Ze leren kleur, vorm en karakter geven aan hun figuur. Naderhand kunnen ze hun eigen creatie mooi ingepakt mee naar huis nemen om van te smullen.

Technische info

  • Doelgroep: + 8 jaar

Workshop goochelen

Goochelen is magie en magie is fun & helemaal hip!

Kinderen leren in deze workshop hoe muntjes verschijnen en verdwijnen. Knopen in een touw toveren om juist de knoop weer te laten verdwijnen en nog zoveel meer !! Kortom, een nieuwe wereld vol wonderen en magie.

Technische info

  • Doelgroep: + 10 jaar
  • Extra handig: lokaal met beamer

De bovenstaande workshops zijn slechts een greep uit alle workshops die we aanbieden. Vraag gerust meer informatie naar onze andere opties.

Interesse in één of meerdere workshops? Vraag hier een offerte aan.