+32 498 64 73 51 info@joeps.be Budingenweg 8 - 3440 Zoutleeuw

Le Jardin des Papillons

Le Jardin des Papillons

Betreed de betoverende wereld van dromerige schoonheid en ontmoet de magische steltenlopers die als kleurrijke vlinders door de straten dansen. In een gracieuze beweging verheffen ze zich hoog boven de aarde, hun lange benen als delicate stelen die hen optillen naar ongekende hoogten. Met vleugels die gevuld zijn met levendige kleuren, creƫren ze een schouwspel dat het hart doet jubelen en de ziel doet ontwaken.

Deze betoverende act van steltenlopen brengt een ongekende lichtheid en vreugde met zich mee. Terwijl ze moeiteloos tussen het publiek door bewegen, schenken ze een glimp van de sprookjesachtige wereld die hen omringt. Hun aanwezigheid vormt een adembenemend schouwspel dat toeschouwers uitnodigt om zich over te geven aan een vluchtige reis door de tuinen van de verbeelding.

Stel je voor dat je je begeeft in een sprookjesachtige omgeving, waarin de kleuren dansen op de wind en de lucht gevuld is met de betoverende geur van magie. De steltenlopers, gehuld in hun majestueuze kostuums, verweven zich met het weefsel van het verhaal dat zich ontvouwt. Elke stap die ze zetten, elke beweging die ze maken, is doordrenkt van de kracht van verwondering en verbeelding.

Interesse in deze show? Vraag hier een offerte aan.