+32 498 64 73 51 info@joeps.be Budingenweg 8 - 3440 Zoutleeuw

Le Jardin des Papillons

Le Jardin des Papillons

Le Jardin des Papillons

Betreed de betoverende wereld van dromerige schoonheid en ontmoet de magische steltenlopers die als kleurrijke vlinders door de straten dansen. In een gracieuze beweging verheffen ze zich hoog boven de aarde, hun lange benen als delicate stelen die hen optillen naar ongekende hoogten. Met vleugels die gevuld zijn met levendige kleuren, creëren ze een schouwspel dat het hart doet jubelen en de ziel doet ontwaken.

Deze betoverende act van steltenlopen brengt een ongekende lichtheid en vreugde met zich mee. Terwijl ze moeiteloos tussen het publiek door bewegen, schenken ze een glimp van de sprookjesachtige wereld die hen omringt. Hun aanwezigheid vormt een adembenemend schouwspel dat toeschouwers uitnodigt om zich over te geven aan een vluchtige reis door de tuinen van de verbeelding.

Stel je voor dat je je begeeft in een sprookjesachtige omgeving, waarin de kleuren dansen op de wind en de lucht gevuld is met de betoverende geur van magie. De steltenlopers, gehuld in hun majestueuze kostuums, verweven zich met het weefsel van het verhaal dat zich ontvouwt. Elke stap die ze zetten, elke beweging die ze maken, is doordrenkt van de kracht van verwondering en verbeelding.

Hoe lang duren de pauzes tussen verschillende optredens?

De duur van de pauzes tussen verschillende optredens kan inderdaad variëren en wordt beïnvloed door verschillende factoren, waaronder het evenementenprogramma en de complexiteit van het kostuum. Voor onze act hanteren we meestal een schema waarbij we 3 keer optreden, elk optreden duurt ongeveer 30 minuten, of we treden 2 keer op met een duur van ongeveer 45 minuten, verspreid over een periode van 3 uur. Deze planning stelt ons in staat om onze prestaties optimaal af te stemmen op het publiek en hen gedurende de hele animatie te betoveren met onze steltenlopers.

Kunnen steltenlopers naar een merk worden aangepast?

Absoluut! Steltenlopers kunnen worden aangepast aan een specifiek merk of thema. We begrijpen het belang van branding en het creëren van een unieke beleving voor onze klanten. Onze steltenlopers kunnen hun kostuums en acts aanpassen aan de gewenste branding, kleurenschema’s en stijl van het merk. Of het nu gaat om het dragen van bedrijfslogo’s, het integreren van specifieke kleuren, of het aannemen van een specifieke persona die past bij het merk, we streven ernaar om een naadloze en op maat gemaakte ervaring te bieden. Met creativiteit en flexibiliteit zorgen we ervoor dat de steltenlopers perfect aansluiten bij de identiteit van het merk en een blijvende indruk achterlaten bij het publiek.

Bekijk zeker onze cases

Wat bij slecht weer?

Bij ongunstig weer houden we altijd rekening met de veiligheid van onze steltenlopers. Als het weer regenachtig of stormachtig is, kunnen de omstandigheden glad en potentieel gevaarlijk worden, wat het risico op ongelukken vergroot. In dergelijke situaties bekijken we samen met de organisatie wat de beste optie is om de act tot zijn recht te laten komen.

Is het mogelijk om op elke ondergrond op stelten te lopen?

Onze steltenlopers passen hun techniek moeiteloos aan, of het nu gaat om gras, beton, houten vloeren of zelfs oneffen terrein. Met uiterste voorzichtigheid mijden we enkel zand, extreem gladde of moerassige ondergronden, vanwege de veiligheid. Onze prioriteit is een onvergetelijke performance zonder risico’s. Voordat we aanvangen, inspecteren we grondig het speelterrein, om een veilige en geschikte omgeving te garanderen.

Hoe lang zijn de stelten die steltenlopers gebruiken?

De lengte van de stelten varieert en is afhankelijk van de act en het kostuum, maar meestal zijn ze tussen de 60 cm en 1,20 meter lang. Onze acts vereisen dus een hoogte van 2m10 tot 2,80 à 3 meter.

Interesse in deze show? Vraag hier een offerte aan.