+32 498 64 73 51 info@joeps.be Budingenweg 8 - 3440 Zoutleeuw

Enchanted Trees

Enchanted Trees

Laat je betoveren door de mystieke kracht van de Enchanted Trees, waar prachtige bomen niet alleen een lust voor het oog zijn, maar tevens de sleutel vormen tot een magisch avontuur. Als poortwachters naar andere rijken nodigen ze je uit om een wereld te betreden die doordrenkt is van kleur, magie en sprookjesachtige wonderen. Terwijl je langs deze majestueuze bomen wandelt, voel je de betovering diep van binnen ontwaken, en word je meegevoerd op een onvergetelijke reis.

De Enchanted Trees rijzen op als wachters van het onbekende, hun takken uitgestrekt als gouden armen die je uitnodigen om de grenzen van de realiteit te overstijgen. Ze fluisteren geheimen van oude tijden en delen hun wijsheid met hen die bereid zijn om te luisteren. Hun gebladerte schittert als fonkelend goud, en wanneer de zon erdoorheen schijnt, lijken ze te baden in een magisch licht dat de ziel verwarmt.

Stel je voor dat je door een betoverd bos dwaalt, waar elke stap een sprong in het onbekende is en elke ademhaling doordrongen is van verwachting. Terwijl je de Enchanted Trees passeert, voel je de wereld om je heen transformeren in een wonderland vol kleuren en betovering. Je wordt omringd door dansende elfjes, melodieuze klanken van verborgen feeën en het gefluister van oude spreuken die op de wind worden gedragen.

Laat je nieuwsgierigheid je gids zijn en volg het pad dat de Enchanted Trees voor je hebben uitgestippeld. Verken een wereld die de grenzen van de verbeelding overstijgt en laat je betoveren door het mysterie dat zich voor je ontvouwt. Ervaar de magie van steltenlopers die in het gouden licht zweven en geniet van het sprookjesachtige schouwspel dat je betovert en verwondert.

3x 30min of 2 x 45min

FAQ

Hoe lang zijn de stelten die steltenlopers gebruiken?

De lengte van de stelten varieert en is afhankelijk van de act en het kostuum, maar meestal zijn ze tussen de 60 cm en 1,20 meter lang. Onze acts vereisen dus een hoogte van 2m10 tot 2,80 à 3 meter.

Is het mogelijk om op elke ondergrond op stelten te lopen?

Onze steltenlopers passen hun techniek moeiteloos aan, of het nu gaat om gras, beton, houten vloeren of zelfs oneffen terrein. Met uiterste voorzichtigheid mijden we enkel zand, extreem gladde of moerassige ondergronden, vanwege de veiligheid. Onze prioriteit is een onvergetelijke performance zonder risico’s. Voordat we aanvangen, inspecteren we grondig het speelterrein, om een veilige en geschikte omgeving te garanderen.

Wat bij slecht weer?

Bij ongunstig weer houden we altijd rekening met de veiligheid van onze steltenlopers. Als het weer regenachtig of stormachtig is, kunnen de omstandigheden glad en potentieel gevaarlijk worden, wat het risico op ongelukken vergroot. In dergelijke situaties bekijken we samen met de organisatie wat de beste optie is om de act tot zijn recht te laten komen.

Hoe lang duren de pauzes tussen verschillende optredens?

De duur van de pauzes tussen verschillende optredens kan inderdaad variëren en wordt beïnvloed door verschillende factoren, waaronder het evenementenprogramma en de complexiteit van het kostuum. Voor onze act hanteren we meestal een schema waarbij we 3 keer optreden, elk optreden duurt ongeveer 30 minuten, of we treden 2 keer op met een duur van ongeveer 45 minuten, verspreid over een periode van 3 uur. Deze planning stelt ons in staat om onze prestaties optimaal af te stemmen op het publiek en hen gedurende de hele animatie te betoveren met onze steltenlopers.

Interesse in deze act? Vraag hier een offerte aan.