+32 498 64 73 51 info@joeps.be Budingenweg 8 - 3440 Zoutleeuw

Balloon Giants

Ballonnenkunst van hoger niveau

Bent u op zoek naar een opvallende en unieke manier om uw evenement of feest extra feestelijk te maken? Dan zijn de ballonkostuums van Joeps een perfecte keuze! Onze ballonkostuums zijn ware kunstwerken en zullen zeker indruk maken op uw gasten.

Onze ballonkunstenaars zijn gespecialiseerd in het maken van de meest prachtige ballonkostuums, die gegarandeerd de show zullen stelen. Deze ballonkostuums zijn niet alleen perfect voor parades, straattheater festivals en grote publieksevenementen, maar ook voor bedrijfsfeesten of andere gelegenheden.

Speciaal gemaakt voor jou event.

Onze ballonkostuums worden op maat gemaakt voor uw evenement of feest. Dit betekent dat wij rekening houden met uw wensen en voorkeuren. Onze ballonkunstenaars zijn zeer ervaren en kunnen vrijwel alles maken van ballonnen. Van grappige dieren tot stoere superhelden, wij maken het allemaal!

Het mooie van onze ballonkostuums is dat ze niet alleen prachtig zijn om te zien, maar ook erg leuk zijn om mee te spelen en op de foto te gaan. Kinderen zullen dol zijn op onze ballonkostuums en er eindeloos mee willen spelen en poseren voor foto’s.

Kortom, als u op zoek bent naar een unieke en opvallende manier om uw evenement of feest extra feestelijk te maken, dan zijn de ballonkostuums van Joeps een perfecte keuze. Neem contact met ons op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen en wij maken uw evenement onvergetelijk met onze prachtige ballonkostuums!

Interesse in deze show? Vraag hier een offerte aan.