+32 498 64 73 51 info@joeps.be Budingenweg 8 - 3440 Zoutleeuw

Steltenlopers

golden trees

Enchanted Trees

Laat je betoveren door de mystieke kracht van de Enchanted Trees. Deze prachtige bomen nodigen je uit voor een magisch avontuur in een wereld doordrenkt van kleur en sprookjesachtige wonderen. Wandel langs de majestueuze bomen en voel de betovering diep van binnen ontwaken, op een onvergetelijke reis. Ervaar een wonderland vol kleuren en betovering, omringd door dansende elfjes en verborgen feeën. Laat je nieuwsgierigheid je gids zijn en verken een wereld die de grenzen van verbeelding overstijgt. Geniet van het sprookjesachtige schouwspel dat je betovert en verwondert.

Le Jardin des Papillons
Steltenlopers Winterwens

FAQ

Hoe lang zijn de stelten die steltenlopers gebruiken?

De lengte van de stelten varieert en is afhankelijk van de act en het kostuum, maar meestal zijn ze tussen de 60 cm en 1,20 meter lang. Onze acts vereisen dus een hoogte van 2m10 tot 2,80 à 3 meter.

Is het mogelijk om op elke ondergrond op stelten te lopen?

Onze steltenlopers passen hun techniek moeiteloos aan, of het nu gaat om gras, beton, houten vloeren of zelfs oneffen terrein. Met uiterste voorzichtigheid mijden we enkel zand, extreem gladde of moerassige ondergronden, vanwege de veiligheid. Onze prioriteit is een onvergetelijke performance zonder risico’s. Voordat we aanvangen, inspecteren we grondig het speelterrein, om een veilige en geschikte omgeving te garanderen.

Wat bij slecht weer?

Bij ongunstig weer houden we altijd rekening met de veiligheid van onze steltenlopers. Als het weer regenachtig of stormachtig is, kunnen de omstandigheden glad en potentieel gevaarlijk worden, wat het risico op ongelukken vergroot. In dergelijke situaties bekijken we samen met de organisatie wat de beste optie is om de act tot zijn recht te laten komen.

Kunnen steltenlopers naar een merk worden aangepast?

Absoluut! Steltenlopers kunnen worden aangepast aan een specifiek merk of thema. We begrijpen het belang van branding en het creëren van een unieke beleving voor onze klanten. Onze steltenlopers kunnen hun kostuums en acts aanpassen aan de gewenste branding, kleurenschema’s en stijl van het merk. Of het nu gaat om het dragen van bedrijfslogo’s, het integreren van specifieke kleuren, of het aannemen van een specifieke persona die past bij het merk, we streven ernaar om een naadloze en op maat gemaakte ervaring te bieden. Met creativiteit en flexibiliteit zorgen we ervoor dat de steltenlopers perfect aansluiten bij de identiteit van het merk en een blijvende indruk achterlaten bij het publiek.

Bekijk zeker onze cases

Hoe lang duren de pauzes tussen verschillende optredens?

De duur van de pauzes tussen verschillende optredens kan inderdaad variëren en wordt beïnvloed door verschillende factoren, waaronder het evenementenprogramma en de complexiteit van het kostuum. Voor onze act hanteren we meestal een schema waarbij we 3 keer optreden, elk optreden duurt ongeveer 30 minuten, of we treden 2 keer op met een duur van ongeveer 45 minuten, verspreid over een periode van 3 uur. Deze planning stelt ons in staat om onze prestaties optimaal af te stemmen op het publiek en hen gedurende de hele animatie te betoveren met onze steltenlopers.

Interesse in deze animatie? Vraag hier een offerte aan.