+32 498 64 73 51 info@joeps.be Budingenweg 8 - 3440 Zoutleeuw

Sinterklaas periode

Sinterklaas
Sinterklaas

Sinterklaas en Piet

Sinterklaas en Piet zijn natuurlijk de hoofdrolspelers op uw sinterklaasfeest. Wij houden rekening met úw event: een tweetalige Sint? Gepersonaliseerde teksten voorlezen? Geen probleem! We zorgen steeds voor voldoende strooigoed.

Ben je op zoek naar nét dat tikkeltje meer? Onze Steltenpiet laat zelfs grote mensen zich weer kind voelen. Hij maakt grapjes, deelt pepernoten uit en zet de boel serieus op stelten! Ook Circuspiet kan niet wachten om zijn kunstjes te laten zien. Als een rasechte entertainer komt hij aan op zijn eenwieler met een koffer vol circusspullen. Met een beetje hulp hier en daar laat hij elke truc lukken!

Het grootste spektakel vind je echter bij de Pietenparade. In optochten of tussen bezoekers worden verbluffende en indrukwekkende kunsten vertoond: jongleren, diabolo, acrobatiek, loopbal, steltlopen, eenwieleren,… het kan niet op! Een energieke parade met vrolijke muziek trekt doorheen je evenement.

Circus parade

De Circuspietenparade komt ieder jaar mee naar België. In optochten en tussen de bezoekers worden verbluffende en indrukwekkende kunsten met jongleren, diabolo, acrobatiek, loopbal, steltlopen en eenwielfietsen vertoond. Een energierijke parade met vrolijke moderne muziek trekt door het event.

Zie ook onze circusparade

INTREDE-SINTERKLAAS-LEUVEN-JOEPS-2021-53

Circuspiet

Circuspiet kan niet wachten om zijn kunsten te laten zien! Hij is een echte entertainer. Op zijn éénwieler en met een valies vol circusspullen toonde hij ons allerlei kunstjes en uiteraard heeft hij af en toe hulp nodig om de truc te doen lukken!

Duo act!

INTREDE-SINTERKLAAS-LEUVEN-JOEPS-2021-20

Roet piet op stelten

Een steltenloper trekt altijd de aandacht. En zelfs grote mensen voelen zich weer even klein en kind. Deze knotsgekke Zwarte Piet komt de boel op stelten zetten. Hij maakt leuke grappen, deelt snoep uit en loopt over uw evenement. Een echte Piet dus!!

zwarte piet op stelten

Ben je nieuwsgierig naar de evenementen die we al op maat hebben ontwikkeld in dit schitterende thema? Neem dan zeker een kijkje in ons portfolio! Wil je ook graag iets unieks maken van jouw evenement? Bekijk dan onze werkwijze en ontdek hoe wij samen jouw ideeën tot leven kunnen brengen! Laat je inspireren en verrassen door onze creativiteit en professionaliteit.

Interesse in deze show? Vraag hier een offerte aan.