Ballondecoratie

Ballondecoratie

 
 
 

Ballondecoratie

Wij ontwerpen voor evenementen passende decoraties. Met oog voor detail en de karakteristieke eigenschappen van de ruimte gebruiken wij design, licht, kleuren en lijnen om een stijlvolle en elegante sfeer te creëren. Ideaal om grote ruimtes aan te kleden of juist een entree, podium of object te accentueren.

 

 

Balloonprojecten

 

De wow factor op uw evenement. Ideaal bij openingsfestiviteiten, als publiciteitsstunts en op festivals om de aandacht van de media te trekken en bij de bezoekers een onvergetelijke indruk achter te laten.

De bezoekers willen gegarandeerd een foto van zo'n ongelooflijke balloncreatie en dit leidt tot advertisement via social media. Alles wat u wenst kunnen wij realiseren met onze ballonnen!

 

Balloongiants

 

De balloongiants zijn graag geziene gasten op parades, straattheater festivals en grote publieksevenementen. Ze steken overal met kop en schouders boven uit en laten gegarandeerd een grote indruk achter bij het publiek.

Deze theatrale reuze steltfiguren worden uitgevoerd in talloze verschijningen van reuze dino’s, robots en elegante zwanen tot draken, vogelverschrikkers of kleurige paradijsvogels. Voor elk thema maken wij een passend ontwerp.

 

CONTACT

 

Budingenweg 8

3440 Zoutleeuw

 

info@joeps.be

 

+32 498 64 73 51