+32 498 64 73 51 info@joeps.be Budingenweg 8 - 3440 Zoutleeuw

Seizoensgebonden animatie

IMG_8965

Een korte impressie van de show "Winterwens"

Winterwens

Gracieus en ingetogen verlichten deze figuren de donkerste plaatsen. Hun spierwitte kledij en lichtgevende uitstraling doet jong en oud opkijken van verwondering en laat hen even stilstaan bij deze elegante pracht.

Sinterklaas en Zwarte Piet

Sinterklaas en Zwarte Piet zijn natuurlijk de hoofdrolspelers op uw sinterklaasfeest. Wij houden rekening met úw event: een tweetalige Sint? Gepersonaliseerde teksten voorlezen? Geen probleem! We zorgen steeds voor voldoende strooigoed.

Ben je op zoek naar nét dat tikkeltje meer? Onze Steltenpiet laat zelfs grote mensen zich weer kind voelen. Hij maakt grapjes, deelt pepernoten uit en zet de boel serieus op stelten! Ook Circuspiet kan niet wachten om zijn kunstjes te laten zien. Als een rasechte entertainer komt hij aan op zijn eenwieler met een koffer vol circusspullen. Met een beetje hulp hier en daar laat hij elke truc lukken!

Het grootste spektakel vind je echter bij de Pietenparade. In optochten of tussen bezoekers worden verbluffende en indrukwekkende kunsten vertoond: jongleren, diabolo, acrobatiek, loopbal, steltlopen, eenwieleren,… het kan niet op! Een energieke parade met vrolijke muziek trekt doorheen je evenement.

Joeps entertaint

Kerstman

Geen Kerstmis zonder Kerstman: hij brengt vrolijkheid, nostalgie en een typische kerstsfeer aan je event. Laat hem snoepgoed uitdelen of ga op de foto met deze knuffelbare Kerstfiguur!

Paashaas

Ontmoet hem in levenden lijve, de echte Paashaas. Kom jij hem een pootje geven en samen op de foto? Misschien krijg je dan wel een kleine verrassing!

Interesse in deze show? Vraag hier een offerte aan.